Lidmaatschap

De vereniging Dutch Business & Culture Rhône-Alpes (DBCRA) telt gemiddeld zestig actieve leden. Een deel is afkomstig uit uiteenlopende zakelijke sectoren, denk bijvoorbeeld aan (zelfstandige) ondernemers, werknemers bij Frans/Nederlandse bedrijven en organisaties, en mensen die hun mogelijkheden op de Franse arbeidsmarkt willen verkennen. Een ander deel is woonachtig in Frankrijk en is vooral geïnteresseerd in sociaal-culturele activiteiten. Vanuit de filosofie dat je nooit van tevoren weet wat je voor elkaar kunt betekenen, heet onze club iedereen van harte welkom, zodra er een link is met Frans-Nederlandse zakenrelaties in de regio Auvergne-Rhône-Alpes, maar ook wanneer er affiniteit is met de Nederlandse taal en cultuur.

“De DBCRA is een club met opvallend veel jonge leden. Hartstikke leuk!” Annemarie

Kosten

De DBCRA kent twee verschillende lidmaatschappen:

  1. De kosten voor een particulier lidmaatschap bedragen €75 per jaar. Dit lidmaatschap is strikt persoonlijk en geeft gratis toegang tot de sociaal-culturele activiteiten en de business-gerelateerde activiteiten.
  2. Daarnaast kun je kiezen voor een bedrijfslidmaatschap van €150 per jaar. Dit lidmaatschap geeft, naast de bovengenoemde voordelen, ook de mogelijkheid om gratis je bedrijf en activiteiten te promoten via de website van de DBCRA voor meer zichtbaarheid. Ook kun je gratis deelnemen aan het jaarlijkse DBCRA Kerstdiner. Lees hier de algemene voorwaarden.

Nu lid worden: info@dbcra.nl