Lidmaatschap DBCRA

Onze Nederlandse club in Lyon, Dutch Business & Culture Rhône-Alpes (DBCRA), werd in mei 2013 opgericht en telt zo’n zestig leden. Mensen zowel afkomstig uit de zakelijke sector als personen met interesse in culturele activiteiten.

Wie zijn onze leden?

Onder de leden van de Nederlandse club in Lyon vind je dan ook (zelfstandig) ondernemers, mensen werkzaam bij Frans/Nederlandse bedrijven en organisaties, personen die hun kansen op de Franse arbeidsmarkt verkennen en Nederlanders op zoek naar gezelligheid en samenzijn. Daarnaast organiseren we bijeenkomsten met andere internationale business clubs uit de regio.

Zin om lid te worden?

Iedereen met een link naar Frans-Nederlandse zakenrelaties in de regio Auvergne-Rhône-Alpes, en mensen met affiniteit met de Nederlandse taal en cultuur, is welkom om lid te worden.

“De DBCRA is een club met een divers ledenbestand. Je vindt altijd wel iemand met dezelfde interesses!” Annemarie

 

Lidmaatschap DBCRA

Je kunt kiezen uit twee verschillende lidmaatschappen:

  1. Particulier lidmaatschap à € 75 per jaar. Dit lidmaatschap is strikt persoonlijk en geeft gratis toegang tot sociaal-culturele en businessgerelateerde activiteiten
  2. Bedrijfslidmaatschap à € 150 per jaar. Dit lidmaatschap geeft, naast de bovengenoemde voordelen, ook de mogelijkheid om gratis je bedrijf en activiteiten te promoten via onze website. Verder is deelname aan het jaarlijkse Kerstdiner gratis. Lees hier de algemene voorwaarden

 

Ja, ik word lid