Externe relaties

Sinds 2014 maakt de DBCRA deel uit van een groter regionaal samenwerkingsverband, genaamd de FÉDÉRATION DES CHAMBRES DE COMMERCE ET CLUBS D’AFFAIRES INTERNATIONAUX EN AUVERGNE-RHÔNE-ALPES, Fédéclara in het kort. Verschillende internationale business clubs uit de regio zijn hierbij aangesloten. Een overkoepelende organisatie, opgezet om als één internationaal netwerk meer invloed uit te oefenen op zakelijk en politiek vlak in Auvergne-Rhône-Alpes. Eens per maand organiseren de business clubs gezamenlijk een activiteit, vrijblijvend en losstaand van de agenda van de afzonderlijke business clubs.

De DBCRA onderhoudt ook relaties met de Netherlands Business Council France, een officieel erkende non-for-profit business hub in Frankrijk die nauw samenwerkt met de Nederlandse overheid. Deze hub is partner van NLinBusiness en de officiële versneller voor economische ontwikkeling van Nederlandse bedrijven en managers in Frankrijk. De NLBC treed ook op als verbindende factor tussen de verschillende Nederlandse business clubs in Frankrijk, ter bevordering van kennisuitwisseling.

De DBCRA zet zich tevens in om de naamsbekendheid en zichtbaarheid van de club te bevorderen bij regionale wervings- en selectiebureaus. Onze vacaturebank wordt regelmatig aangevuld met Benelux en internationaal gerelateerde vacatures.

Externe links van partners: 

http://www.fedeclara.com

https://nlbc.fr

http://www.nbso-lyon.nl

https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/frankrijk

http://www.minbuza.nl

http://www.aderly.com NBSO

http://www.onlylyon.org 

https://www.deoranjeleeuw.fr

http://www.nvvlo.fr

http://dcbdx.fr

https://www.nedazur.org

https://clubaffairesparisamsterdam.fr

http://nzgf.fr