Over DBCRA

De Dutch Business Club Rhône-Alpes richt zich op de ontwikkeling van een zakelijk netwerk in de regio Rhône-Alpes; de één na grootste economische regio van Frankrijk. Een strategisch en centraal gelegen gebied ten opzichte van de rest van Europa.

Symbolen_Logo

Doel

Onze leden bestaan uit Nederlandse en Franstalige mensen (Nederlanders of een andere nationaliteit), professioneel actief in dit gebied. Ons doel is praktische kennis en ervaring uit te wisselen en economische activiteiten tussen Nederland en Rhône-Alpes te bevorderen. Vanuit deze gedachte brengt onze club graag mensen met elkaar in contact. Bent u geïnteresseerd in Nederlands/Franse handelsrelaties of wilt u zakelijke activiteiten vanuit Rhône-Alpes in Nederland ontwikkelen? Dan is de DBCRA uw club.

Onze club is op 23 mei 2013 officieel opgericht en telt inmiddels zo’n 50 leden. Voor hen organiseren we maandelijks uiteenlopende zakelijke activiteiten, soms in samenwerking met andere internationale business clubs uit de regio. Daarnaast ontwikkelt en onderhoudt de DBCRA relaties met regionale organisaties en Nederlandse bedrijven en instituten om de naamsbekendheid van de club te bevorderen. Meer weten? Hieronder vindt u informatie over het bestuur, onze doelstellingen en onze externe relaties:

Bestuur

Doelstellingen

Externe relaties